Közélet

Tápéra költözik a Diófa vendéglő

Tápéra költözik a Diófa vendéglő

2018. december 14., péntek
Tápéra költözik a Diófa vendéglő

Közel negyven év után elköltözik a szegedi Diófa vendéglő a Csongrádi sugárútról. Január elején Tápén, az egykori Aranylabda helyén nyílik újra – írja a Délmagyar.

– Harminc éve, 1988. május elsején vette át édesanyám a Diófa üzemeltetését. Sajnos októberben elhunyt, így az ő halála egyben lezárása számunkra a Diófa Csongrádi sugárúti történetének – mondta a Délmagyarnak Veres Ildikó, a Diófa vendéglő üzletvezetője. Szeged egyik ikonikus vendéglátóhelye 1981-ben nyílt, és 37 év elteltével, január elején az egykori Aranylabda étterembe költözik, Tápéra, a Budai Nagy Antal és az Árok utca sarkára – olvasható a cikkben. Az üzletvezető a napilapnak elmondta, december 24-én még kiosztanak több mint ezer adag előrendelt ételt, majd végleg bezárják a kaput a Csongrádi sugárúton. További részletek

ITT

olvashatók. (Kiemelt kép: Délmagyar)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.