Sport

Szombaton visszatér a Szedeák

Szombaton visszatér a Szedeák

2018. december 14., péntek
Szombaton visszatér a Szedeák

Több mint egy hónap után játszik újra hazai pályán a Mandics-legénység.

Legutóbb október 27-én, a DEAC elleni győztes találkozón játszott hazai pályán a Naturtex-SZTE-Szedeák. A november sikerélmények nélkül telt a csapat számára: az Alba otthonában 97-68-re, Pécsett 85-76-ra, Körmenden 93-84-re, a Kecskemét ellen pedig 83-78-ra kapott ki a Szedeák. A soron következő ellenfél az a Jászberény lesz, amelyet az előző szezon alapszakaszában oda-vissza megvert a Tisza-parti együttes.

Juhos is visszatér

Legutóbb október 27-én, a DEAC elleni hazai találkozó alkalmával lépett a pályára a bajnokságban a Naturtex-SZTE-Szedeák válogatott játékosa, Juhos Levente, akinek ezt követően ismét begyulladt az Achilles-ina. A 27 éves játékos

a Bb1-nek elárulta,

minden akadály elhárult és száz százalék, hogy a Jászberényi KSE elleni következő meccsen már segíteni fogja a társakat.

A szegediek korábbi mestere, Nikola Lazics által irányított gárda elleni összecsapás hatványozott jelentőséggel bírhat, hiszen a következő két hétben négy meccset játszik a Szedeák, és fontos lenne győzelemmel indítani ezt a sorozatot. A szombati meccs előtt jótékonysági akciót szervez a Natrutex-SZTE-Szedeák a Mátrix közhasznú alapítvány számára. A klub várja a szurkolók felajánlásait, amelyekkel segíthetnek a rászorulókon.

Férfi kosárlabda NB I/A

Naturtex-SZTE-Szedeák – Jászberényi KSE

Szeged, Újszegedi Sportcsarnok, 2018 12.15 szombat 18.00. Vezeti: Papp P., Farkas G., Balogh Gy. (Bernáth A.).

Naturtex-SZTE-Szedeák

: … Vezetőedző: Andjelko Mandics. Jászberényi KSE: … Vezetőedző: Nikola Lazics.

A bajnokság állása:

Tabella: eredmenyek.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.