ARC

Szilveszter diszkós szemüveggel

Szilveszter diszkós szemüveggel

2018. december 31., hétfő
Szilveszter diszkós szemüveggel

Az év utolsó napját rengetegen töltik különböző szórakozóhelyeken. Tóth Péter az elmúlt 18 év szilvesztereit a diszkópult mögött töltötte. Ha valaki, akkor ő tudja, hogy mennyi munka áll egy-egy év végi buli mögött.

– Nehéz megállapítani, hogy pontosan miben különbözik egy szilveszteri parti egy átlagos szombat estétől – kezdte a beszélgetést Tóth Péter, művésznevén DJ P.E.T., aki az elmúlt 18 évben a szilvesztereket mindig a diszkópult mögött töltötte. – Az biztos, hogy ilyenkor jóval többen és nagyobb hévvel mennek szórakozni. A legtöbben annyira eláznak, hogy másnap nem is emlékeznek az előző estére – folytatta a DJ, akinek három évvel ezelőtt volt a legkellemetlenebb szilveszteri estéje. – 2015-ben történt az eddigi legrosszabb szilveszteri élményem. Egy illető lekötött velem egy bulit másfél hónappal szilveszter előtt, majd december 30-án közölte, hogy inkább mégsem szeretné megtartani a partit. Mivel nem kötöttem vele előzetesen szerződést, ezért hoppon maradtam, ráadásul két másik ajánlatot is elutasítottam emiatt. Egy lemezlovas életében pedig komoly érvágás, ha ki kell hagynia a szilveszteri bulit – emlékezett vissza.

Tóth Péter az elmúlt 18 év szilvesztereit a diszkópult mögött töltötte

Nemcsak a vendéglátóhelyek, hanem a szórakozóhelyek számára is komoly bevételi forrást jelent az év utolsó napja. DJ P.E.T elmondása szerint azonban a dupla árbevétel ellenére sem mindig leányálom diszkósként szilveszteri bulit vezényelni. – Diszkósként alapvetően minden szilveszter nehéz, ugyanis az emberek ilyenkor többet isznak a kelleténél, ezáltal kezelhetetlenné válnak. Vannak olyanok, akik év közben egyáltalán nem szoktak buliba járni, de szilveszterkor belevetik magukat az éjszakába és egy-két pohár ital után úgy érzik, hogy nekik bármit lehet. Az ilyenek sokszor elvetik a sulykot, petárdázni kezdenek a tánctéren, vagy éppen szanaszét fröcskölik a pezsgőket – osztotta meg tapasztalatait. A lemezlovas szerint annak ellenére, hogy rengeteg alkalmi szórakozóhely nyílik szilveszterkor, ilyenkor is azok a klubok a legnépszerűbbek, amelyek év közben is csúcsforgalommal bírnak. – Szerintem idén a Hungi lesz az egyik legfőbb helyszín, habár ilyenkor az összes éjszakai szórakozóhelyen telt ház van. Évekkel ezelőtt a Sing Sing volt legnépszerűbb szórakozóhely szilveszterkor, főleg azért, mert kiváló afterpartikat tartottak – fejtette ki álláspontját a lemezlovas, majd zárásként felhívta a figyelmet az egyik legérdekesebb jelenségre a szilveszteri bulikkal kapcsolatban: – Általában este tíztől éjfélig nem nagyon történik semmi, aztán hirtelen mindenki be akar jutni a szórakozóhelyekre még a himnusz és az ünnepi pezsgőbontás előtt. Viszont ilyen sok embert képtelenség egyszerre beengedni, ezért rengetegen tartózkodnak a klubok előtt, amikor éjfélt üt az óra. Hogy elkerüljük ezt a kellemetlen helyzetet, célszerű jóval előbb bemenni az adott szórakozóhelyre – zárta gondolatait a lemezlovas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.