Közélet

Saját keze munkájával tenné széppé valaki karácsonyát egy szegedi asszony

Saját keze munkájával tenné széppé valaki karácsonyát egy szegedi asszony

2018. december 13., csütörtök
Saját keze munkájával tenné széppé valaki karácsonyát egy szegedi asszony

Szép felajánlást tett egy szegedi nő a Szegeden láttalak facebook csoportba. Egy rászoruló családnak segítene egy horgolt macival, mert tudja, hogy vannak, akiknek nehézséget okoz karácsonyi ajándékot venni a gyermeküknek.

„ Horgolok egy macit annak a családnak, akik nem tudnak ajándékot venni szeretett gyermeküknek. Nagyjából három és öt óra között készül el egy ilyen mackó, de úgy gondolom, ennyit én is megtehetek azért, hogy egy apróságnak boldog karácsonya legyen” – meséli Sárközi Mónika, akinek hobbija a horgolás.

Mónika munkái

Idén egy ilyen mackó talál majd gazdára, jövőre azonban több felajánlást is szeretne tenni Mónika, mert úgy gondolja, hogy sokan kerülnek az ünnepek környékén ilyen helyzetbe. „Másféle éve tanultam meg horgolni, nagyon megtetszett és gondoltam megpróbálom. Szerencsére azt látom, hogy egyre nagyobb igény van a minőségi kézműves termékekre. Most karácsonyra ezt az egyet tudom felajánlani, sajnos nem tudtam többet készíteni, mert rengeteg a megrendelésem, így karácsony előtt főleg.” – teszi hozzá Mónika.

A szegedi hölgy várja azoknak a családoknak a jelentkezését, akik szívesen látnák a fenti mackót a karácsonyfa alatt, de azok is kereshetik, akik tudnak rászoruló családról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.