Sport

Kezdődhet az új makói sportcsarnok építése

Kezdődhet az új makói sportcsarnok építése

2018. december 4., kedd
Kezdődhet az új makói sportcsarnok építése

Megjelent a Magyar Közlönyben az állami támogatásról szóló határozat, így indulhat a második makói sportcsarnok építése Újvároson - írja a Délmagyar.

– Megjelent a Magyar Közlönyben az állami támogatásról szóló határozat, így indulhat a második makói sportcsarnok építése Újvároson – jelentette be hétfőn Czirbus Gábor alpolgármester és Tóth István, a helyi kézilabdaklub elnöke. Utóbbi azt mondta, 4 klubból létrejött egyesületüknél több mint 300-an sportolnak, közülük az utánpótlás megerősödése miatt 200-an gyerekek. A nagy létszám miatt egyre nehezebb volt megoldani az egyeztetést az edzések lebonyolításához. Az alpolgármester hangsúlyozta: a sport korábban elhanyagolt terület volt a Maros-parti városban, 2014 óta viszont komoly fejlesztéseket indított az önkormányzat. Ezek közül kiemelte a sportcsarnok felújítását, a focipálya öltözőjének korszerűsítését, illetve az Almási-iskola tornatermének felújítását. Mindez együtt összesen több mint másfél milliárd forint, és a hamarosan megépülő sportuszoda költségvetése ebben még nincs benne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.