Hírzóna

Késsel rabolt volna három fiatal Makón

Késsel rabolt volna három fiatal Makón

2018. december 17., hétfő
Késsel rabolt volna három fiatal Makón

A Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát három fiatallal szemben, akik késsel akartak kirabolni egy fiút a városban.

A 13 éves sértett április 14-én gördeszkázott Makó belvárosában, ahol a buszállomáson három helybeli fiatal megállította és körbeállta. Egyikük, a 24 éves R. Norbert egy kést vett elő, amit a gyerek hasához tartott, majd felszólította, hogy ürítse ki a zsebeit és adja át neki az értékeit. A gyanúsított és egyik társa, a 17 éves K. Dávid, hogy nyomatékosítsák követelésüket, a fiút ököllel, illetve tenyérrel többször arcon ütötték, míg harmadik társuk a 20 éves N. Rajmond jelenlétével segítette bűntársait. A sértett a bántalmazás és a fenyegetés hatására kiforgatta a zsebeit, de nem tudott a rablóknak értéket átadni. A feltételezett elkövetők ezt követően elengedték a fiút, majd távoztak a helyszínről. A makói nyomozók április 16-án szereztek tudomást a bűncselekményről. A három gyanúsítottat néhány órán belül elfogták és előállították. Velük szemben felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt indult eljárás. A rendőrök mindhárom férfit őrizetbe vették. A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.