Hírzóna

Filmajánló: Creed II.

Filmajánló: Creed II.

2018. december 12., szerda
Filmajánló: Creed II.

Az alapokhoz nyúl vissza a Creed második része január 3-tól a Cinema Citykben.

Az élet kötéltánccá vált Adonis Creed számára. Személyes kötelezettségei és a következő nagy meccsre való felkészülése között megtalálni az egyensúlyt komoly kihívásnak bizonyul. Az, hogy ellenfele családja és a sajátja közös múlttal bír, csak feszültebbé teszi a közeledő megmérettetést a ringben. Rocky Balboa viszont mindvégig ott van mellette, így együtt néznek szembe régi sérelmeikkel, együtt jönnek rá, miért is érdemes küzdeni és együtt fedezik fel, hogy semmi sem fontosabb a családnál. A Creed II. visszanyúl az alapokhoz s újra rámutat, mitől is lesz valaki bajnok, és emlékezetünkbe vési, hogy bármerre tartunk, a múltunktól nem szabadulhatunk.

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary MGM Web: http://www.forumhungary.hu/creed-2/ Facebook: https://www.facebook.com/FilmKockak Instagram: https://www.instagram.com/film.kockak/ műfaj: dráma / sport korhatár: 12 premier: 2019. január 3. játékidő: 130 perc szereplők: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Wood Harris, Russell Hornsby, Florian "Big Nasty" Munteanu, Andre Ward, Phylicia Rashad és Dolph Lundgren rendező: Steven Caple Jr. producer: Sylvester Stallone, Kevin King-Templeton, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler és Irwin Winkler forgatókönyv: Sylvester Stallone  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.