Hírzóna

Alapítványokat is támogathatnak az ügyfelek a Díjneten

Alapítványokat is támogathatnak az ügyfelek a Díjneten

2018. december 9., vasárnap
Alapítványokat is támogathatnak az ügyfelek a Díjneten

Decembertől a közüzemi számlák befizetése mellett alapítványokat is támogathatnak az ügyfelek a Díjneten, az ehhez szükséges komplex informatikai rendszer kiépítésére a társaság ötmillió forintot költött - közölte a Díjnet az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint az új adományozási szolgáltatás bevezetését követő néhány napban 18 alapítvány már több mint kétmillió forint támogatást kapott.A szolgáltatás az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületével együttműködve jött létre, amely egész évben biztosítja az átlátható támogatás lehetőségét. A testülethez bármely átláthatóan és etikusan működő magyarországi civil szervezet csatlakozhat - írták. Közölték, a támogatott szervezetek által tranzakciónként fizetett összeg a rendszer technikai, működési, karbantartási költségét fedezi. A cég felhasználói a rendszer felületén jelenleg 18 alapítvány javára jótékonykodhatnak egyszerűen, bankkártyás fizetéssel. Ezt tehetik a Díjnet által felajánlott címletekkel, vagy egyedi, legalább ezer forintnyi összeggel is. A Díjnet jövőre tovább bővíti portfólióját: többek közt tervezik az együttműködést további adományozó szervezetekkel, valamint új szolgáltatásokat is kínálnak majd az ügyfeleknek. A rendszer felületén jelenleg 30 különböző szolgáltató számláit lehet kezelni elektronikusan, a fővárosi lakosok pedig már akár az összes közműszámlájukat befizethetik a Díjneten - közölték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.