Közélet

Versenyt nyert a Budo Gálán a harcos nagylaki rendőr

Versenyt nyert a Budo Gálán a harcos nagylaki rendőr

2018. november 21., szerda
Versenyt nyert a Budo Gálán a harcos nagylaki rendőr

A 2018-as TEK Budo- és Küzdősport Gálán a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányságot a Nagylak Határrendészeti Kirendeltség állományából Bata Zoltán rendőr őrmester és Kovács Norbert rendőr hadnagy képviselte. Mindketten éremmel tértek haza.

A november 17-én megrendezett versenyen a K-1 szabályrendszerében Kovács Norbert +95 kilogrammban lépett a kötelek közé. A sorsolást követően kiderült, hogy három meccset kell megnyernie, hogy megszerezze az aranyérmet, ami sikerült is. Ezzel felléphetett a dobogó legfelső fokára. Bata Zoltán a -75 kilogrammosok csoportjában két meccset is megnyert, de sajnálatos módon egy nem várt sérülés, és a további egészségkárosodás elkerülése miatt abba kellett hagynia a versenyt. Remek teljesítményének köszönhetően azonban ő is éremmel térhetett haza, és súlycsoportjában megszereztea 3. helyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.