Közösség

Újszegeden ihatatlan és undorító a csapvíz

Újszegeden ihatatlan és undorító a csapvíz

2018. november 6., kedd
Újszegeden ihatatlan és undorító a csapvíz

Olvasóink isfolyamatosan jelzik felénk, és a közösségi oldalakon is folyamatosan találunk olyan bejegyzéseket, amiben a szegedi víz minőségéről írnak. Most Újszegedről érkezett bejegyzés, hogy homokos, koszos, fogyasztásra alkalmatlan a víz.

A Facebookon a Szegeden láttalak

csoportban is megjelent egy fénykép, amelyen az újszegedi Szövetség utcai ivóvíz látható. Alá kommentek hada érkezett, amelyek szerint, nem csak abban az utcában szörnyű a minőség.

„ Meginni lehetetlen, de ebben fürödni is undorító.” – írja az egyik hozzászóló.

Mások szerint a vízszűrőt is kéthetente cserélni, vagy takarítani kell, ugyanis a „barna trutyi” rátelepszik, és át sem jön rajta a víz.

Megkerestük Joób Márton önkormányzati képviselőt, aki szerint régebben tényleg voltak ilyen problémák, a tisztítási munkálatok kapcsán, mostanában azonban már nem tapasztalja, pedig ő is Újszegeden lakik. A Szegedi Vízműt is kerestük a problémával kapcsolatban, a cikk elkészültéig nem kaptunk magyarázatot a gusztustalan vízre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.