Újszegeden ihatatlan és undorító a csapvíz

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Olvasóink is folyamatosan jelzik felénk, és a közösségi oldalakon is folyamatosan találunk olyan bejegyzéseket, amiben a szegedi víz minőségéről írnak. Most Újszegedről érkezett bejegyzés, hogy homokos, koszos, fogyasztásra alkalmatlan a víz.

A Facebookon a Szegeden láttalak csoportban is megjelent egy fénykép, amelyen az újszegedi Szövetség utcai ivóvíz látható. Alá kommentek hada érkezett, amelyek szerint, nem csak abban az utcában szörnyű a minőség.

„ Meginni lehetetlen, de ebben fürödni is undorító.” – írja az egyik hozzászóló.

Mások szerint a vízszűrőt is kéthetente cserélni, vagy takarítani kell, ugyanis a „barna trutyi” rátelepszik, és át sem jön rajta a víz.

Megkerestük Joób Márton önkormányzati képviselőt, aki szerint régebben tényleg voltak ilyen problémák, a tisztítási munkálatok kapcsán, mostanában azonban már nem tapasztalja, pedig ő is Újszegeden lakik. A Szegedi Vízműt is kerestük a problémával kapcsolatban, a cikk elkészültéig nem kaptunk magyarázatot a gusztustalan vízre.

Előző sztori

Százmilliót költene Szeged orrszarvúra, és ugyanennyit két színdarabra!

Következő sztori

Börtönbe kerülhetnek a SZEVIÉP egykori vezetői - tudósít a teljes magyar sajtó

Legutóbbi hasonló cikkek