Írjon nekünk

Hírzóna

Extravagáns lesz az idei Fiatal Vállalkozók Hete

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/sk.jpg

Megjelent:

Soha ilyen sokan nem érdeklődtek még: a Fiatal Vállalkozó Hete szegedi állomására már most több százan regisztráltak, hamarosan elfogynak a meghirdetett helyek.  Korponyai Ernő, a FIVOSZ Csongrád megyei elnöke elmondása szerint számítottak rá, hogy idén jóval több fiatal érdeklődik majd a rendezvény iránt, de elképesztően boldog a már regisztrálók magas száma miatt. Az érdeklődés nem véletlenül ilyen hatalmas: ebben az évben a rendezvény nagyon újszerű, figyelemfelkeltő és élményekben gazdag lesz.

A szervezők nem titkolt célja, hogy a FIATAL VÁLLALKOZÓK HETE – SZEGED rendezvény élményekben gazdag legyen. A mai fiatalokat élmények nélkül lehetetlen megnyerni, sőt a szervezők nem titkolják azt sem, hogy a rendezvény végére azt szeretnék elérni, hogy a rendezvényre érkezők és a meghívott vendégek is azt érezzék, hogy a FIVOSZ Csongrád megyében egy pezsgő, mind munkában, mind magánéletben összetartó közösség, amely közösséggel együttműködve a fiatalok jelentősen profitálhatnak. A rendezvény programkínálatában kiemelt szerepet kapnak a sikeres magyarországi vállalkozók, akik példaként állhatnak a fiatalok előtt: érdemes itthon maradni és vállalkozni, vagy külföldön szerzett tapasztalatok után visszatérni és a megszerzett tudást itthon kamatoztatni. A rendezvény helyszínéül a Hungi Vigadót választották, amely épület önmagában képviseli Szegeden a régmúlt dicsőségét, és a jelen vállalkozói lét dinamizmusát. A szervezők szeretnék megmutatni a mai fiataloknak, hogy a vállalkozói lét Magyarországon egy magasabb dimenzió, egy kiváltság.

Extravagáns  előadásokra  lehet  számítani:  a  nívós  meghívott előadókon  túl,  LEDFAL  –al, CoJet és konfetti ágyúkkal, Dj -vel, hoszteszekkel és exkluzív környezet kialakításával teszik egyedivé és vonzóvá a Fiatal Vállalkozók Hete – Szeged rendezvényt.

PROGRAM:

16:00 Juhász Tünde kormánymegbízott és dr.Kovács Patrik a FIVOSZ alapító elnökének (egyben a JEUNE – Young Entrepreneurs’ Organization of the European Union -nak is elnöke) közös megnyitója

16:15 Balogh Levente tulajdonos (CEMW holding) Szentkirályi Ásványvíz felépítője

16:45 Kiss Balázs és Kisházi Sándor (Starlight Marketing)

Miért imádunk Magyarországon vállalkozni? Hogyan találd meg a hazai vállalkozói lét gyönyörűségét! Több nagyszabású rendezvény szervezőjeként és kommunikációs partnereként (Bortér, Borfesztivál, Deja-vu fesztivál) megtudhatjuk, hogyan reklámozzuk sikeresen magunkat.

17:15 Buranits Ildikó, az 5 csillagos Mom Sport ügyvezetője, a Fitparade tulajdonosa, világszerte elismert fitnesz promoter és sportdiplomata.

17:40 Stumpf Bíró Balázs (Dental Travel Partnership)

Sikeresen felépített írországi vállalkozás tulajdonosaként ma már Magyarországon kamatoztatja tapasztalatát és tudását.

18:10 Bartók Csaba magyar válogatott kézilabdázó, sportvezető, kézilabdaedző

18:20 Nedeczky Lilla elnökségi tag (Nemzeti Ifjúsági Tanács) A fiatalok helyzete az EU-ban

18:40 Borbély László iparfejlesztési tanácsadó (IFKA) Ipar 4.0 Mintagyárak

19:00 – 19:30 Porsche Hungaria jótékonysági élményvezetés

Brutális élményben lehet részed az új Skoda élményvezetésének segítségével 🚗🚗

Mutassunk példát a fiataloknak: a vállalkozói lét felelősséggel is jár, ezért a szervezők szeretnék, hogy a fiatal vállalkozók  a lehető leghamarabb átérezzék a társadalmi szerepvállalás fontosságát. A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány perselyei is ki lesznek helyezve az előadások alatt, így bárki bármekkora összeggel hozzájárulhat ahhoz, hogy újabb kis életeket menthessenek meg Csongrád megyében. Az adományozók (akár a legkisebb összegekkel adományozók is) lehetőséget kaphatnak egy vadonatúj Skoda helyszíni kipróbálására.

Fiatal Vállalkozók Hete – SZEGED

helyszín: Hungi Vigadó, Szeged – Stefánia 8.

időpont: 2018. november 12. 16:00 – 20:00 óráig

 

 

 

 

 

Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

Biodiverzitás- és génmegőrzési központot hoz létre az agrártárca 

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/sk.jpg

Megjelent:

Szerző:

Az agrártárca a két kiemelt génmegőrzési intézmény összevonásával megalapítja a Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központot – jelentette be Nagy István agrárminiszter a Növényi Diverzitás Központ második magbörzéjén szombaton Budapesten az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint. Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

Nyílt próbák, épületbejárás a színházi világnapon Szegeden

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/sk.jpg

Megjelent:

Szerző:

Izgalmas programokkal várják a közönséget a Szegedi Nemzeti Színházban szerdán, a színházi világnapon, próbákra leshetnek be vagy a teátrum máskor a közönség elől elzárt zugaiba is bepillanthatnak az érdeklődők, este pedig feltárulnak az opera titkai – tájékoztatta a kulturális intézmény az MTI-t. Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

Tagadta bűnösségét a terrorizmussal gyanúsított szír férfi

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/sk.jpg

Megjelent:

Szerző:

Végig tagadta bűnösségét a pénteken terrorizmus gyanúja miatt elfogott szír férfi – mondta az M1 aktuális csatornának a gyanúsított ügyvédje a kihallgatás után. Kommentek

Tovább olvasom

Aktuál