Világtükör

A gyurcsányista Bauer Tamás inkább a migránsokat támogatná, nem a magyar családokat

A gyurcsányista Bauer Tamás inkább a migránsokat támogatná, nem a magyar családokat

2018. november 18., vasárnap
A gyurcsányista Bauer Tamás inkább a migránsokat támogatná, nem a magyar családokat

A néhai SZDSZ egykori, jelenleg DK-s politikusa, Bauer Tamás nyíltan vállalja a napokban megküldött "Családok védelméről" szóló Nemzeti Konzultációval kapcsolatban, hogy szerinte Magyarország demográfiai problémáit bevándorlással kellene kezelni, nem pedig azzal, amit a kormány tesz, vagyis a családosok és a gyermekvállalás támogatásával. A DK-s politikus elmondja, hogy ha kitöltené a konzultációt ő nemmel válaszolna az erre rákérdező első kérdésre.

Bauer egyértelműen a migráció mellett áll, mert szerinte úgysem sikerülne növelni a születések számát egyhamar. Addig bizony Magyarországnak is bevándorlásra lenne szüksége, mint a nyugat-európai országoknak. Ezután az okfejtés után, érdemes lenne Bauer Tamásfigyelmébe ajánlani a németországi mutatókat, hogy az elmúlt években beáramló több mint 1,5 millió bevándorlóból hányan dolgoznak, vagyis fizetnek adót és járulékot.A helyzet még a kozmetikázott adatok mellett is siralmasnak mondható. Nem beszélve arról a számos biztonsági kockázatról, amit a bevándorlás teremt, ha ugyanis Bauer Tamás figyelte a híreket az elmúlt pár évben, akkor emlékezhet, hogy számos terrortámadás rázta meg Európa nagyvárosait, és az emelkedő bűnözési rátákat is mindenki jól ismeri. A DK-s politikus azt is kifejti, hogy ő a második kérdésre is nemmel válaszolna, amely arról kérdezi az állampolgárokat, hogy továbbra is a munkavégzéshez kössék-e a családtámogatást, majd a kilencedik kérdésre, amely arra kérdez rá, hogy mi a véleménye a megkérdezettnek arról, hogy minden gyereknek joga van apához és anyához is, szintén nemet mondana Bauer Tamás, Gyurcsány Ferenc szövetségese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.