Politika

Több ezer szegedi szerint le kellene mondania Botka embereinek

Több ezer szegedi szerint le kellene mondania Botka embereinek

2018. október 11., csütörtök
Több ezer szegedi szerint le kellene mondania Botka embereinek
Azoknak, akiket hűtlen kezelés miatt első fokon elítélt a bíróság, amiért kontroll nélkül osztogatták a drága parkolóbérleteket és nem számoltak el a pénzzel.

Mindezt Haág Zalán, a KDNP szegedi frakcióvezetője állítja, aki sajtótájékoztatón jelentette be, hogy több ezer szegedi véleményét kérdezték meg telefonon a napokban arról, mit szólnak ahhoz, hogy a bíróság első fokon elítélte Botka László bizalmi embereit és közvetlen munkatársait.

A válaszadók 84 százaléka azt mondta hogy távoznia kellene az ítélet miatt a közéletből a jegyzőnek, az alpolgármesternek és Botka kabinetvezetőjének– idézett Haág a kutatásból.

Mint ismert, a bíróság azt mondta ki első fokon, hogy a tisztviselők 41 milliós kárt okoztak azzal, hogy elosztogatták a drága parkolóbérleteket engedély és felhatalmazás nélkül, a pénzzel pedig nem is akartak elszámolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.