Közélet

Survivor – Tiszaszigetről a lakatlan szigetre

Survivor – Tiszaszigetről a lakatlan szigetre

2018. október 8., hétfő
Survivor – Tiszaszigetről a lakatlan szigetre

A túlélők viadala – ezzel az alcímmel került az RTL Klub képernyőjére a Survivor legújabb évada. A bátor jelentkezőknek két csapatban, egy lakatlan szigeten kell megküzdeniük nap mint nap a túlélésért. A versenyzők között ott van Maróti Nóri, a tiszaszigeti „fitneszanyuka”, akivel az elutazása előtt beszélgettünk.

– Honnan jött az ötlet, hogy belevágjál ebbe a kihívásokkal teli, embert próbáló kalandba?

– Mivel versenyző vagyok és tombol bennem a versenyszellem, így úgy gondoltam, hogy a tavalyi őszi szezon sikeres lezárása után – ami egy világbajnoki 3. hely volt – kipróbálom magam egy teljesen más területen, így jött szóba a Survivor. Igazi küzdő típus vagyok, szeretem a határaimat feszegetni, úgy gondolom, hogy ez a túlélőshow erre pont alkalmas. Kíváncsi vagyok, hogy olyan puritán körülmények között, mint amiben a Survivor is játszódik, mennyire vagyok képes túlélni a mindennapokat, messze a családomtól, a szeretteimtől. Ez közös családi döntés volt. Életem legnagyobb kihívása: gyermekeim és párom nélkül túlélni az elkövetkezendő két hónapot.

– Erőből vagy kitartásból kell majd több az előtted álló két hónapban?

– Így együtt, erő és kitartás. Úgy gondolom, hogy nekem mindkettőből van bőven, hiszen egy-egy felkészülés alatt is az egyik legfontosabb a kitartás. Már több alkalommal be is bizonyítottam, hogy kitartásból nálam nincsen hiány. Véleményem szerint ebben a műsorban most jobban a kitartásomra lesz szükség, mint inkább erőmre, hiszen tudjuk, sokszor nem az erő szükséges ahhoz, hogy az ember célba érjen.

– Van benned félelem?

– Persze, hogy van bennem félelem, hiszen sohasem voltam még lakatlan szigeten. Félek a bogaraktól, mindenféle csúszó-mászótól, nem szeretem a koromsötétet, de ez is hozzátartozikehhez a játékhoz, hogy a félelmeinkkel szembe tudjunk nézni és legyőzzük azokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.