Sport

Nehéz csata vár a Szedeákra

Nehéz csata vár a Szedeákra

2018. október 6., szombat
Nehéz csata vár a Szedeákra

Andjelko Mandics csapata szombaton, Kaposváron vendégszerepel.

Vereséggel kezdte a szezont a Naturtex-SZTE-Szedeák. A szegediek ugyan három negyeden keresztül partiban voltak a Szolnoki Olajjal, de az utolsó játékrészben a bajnoki címvédő felőrölte a hazaiakat, így végül 92-69-es szolnoki győzelemmel zárult a találkozó. Andjelko Mandics csapata szombaton ahhoz a Kaposvárhoz látgat, amely az első fordulóban kiütéses, 100-61-es győzelmet aratott az újonc TF Budapest ellen. „Sajnos a felkészülési időszakban kevés mérkőzésen játszottunk teljes kerettel, így némi összeszokatlanság érezhető a csapaton, de remélem, hogy az idő múlásával ez változni fog. Számunkra az összes idegenbeli meccs nagyon nehéz lesz, mivel az idei bajnokság sokkal erősebb, mint a tavalyi. A kaposvári csapatot képzett játékosok alkotják, akik ráadásul nagyon jól lepattanóznak, ebből komoly gondjaink adódtak a Szolnok ellen is. Csak úgy lehet esélyünk, ha igazi csapatként működünk. Bízom a sikerben.” – nyilatkozta Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője,

a klub Facebook-oldalának.

A Szedeák a legutóbbi négy Kaposvár elleni tétmérkőzését elvesztette, a szegediek legutóbb 2017 áprilisában tudták legyőzni a somogyiakat, akkor 88-77-re nyert a Mandics-legénység.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.