Sport

Komoly erőpróbák előtt áll a Szeged-Grosics

Komoly erőpróbák előtt áll a Szeged-Grosics

2018. október 13., szombat
Komoly erőpróbák előtt áll a Szeged-Grosics

Nehéz mérkőzések várnak a Szeged-Grosics Akadémiára az NB III Közép csoportjában. Popovits Pál tanítványai vasárnap Kozármislenyre utaznak, jövő héten a harmadik helyezett Dunaújvárost, majd pedig az éllovas Szentlőrincet fogadják Gyulán.

Kilenc forduló után a második helyen áll a Szeged-Grosics Akadémia az NB III Közép csoportjában, a kék-feketék hat győzelem mellett, két döntetlent és egy vereséget könyvelhettek el eddig a bajnokságban. Múlt héten Csongrád megyei rangadót nyertek a Hódmezővásárhelyt ellen, az igazi erőpróbák azonban még csak most következnek a feljutásra pályázó együttes számára. Vasárnap ahhoz a Kozármislenyhez látogatnak, amely eddig csak az éllovas Szentlőrinctől kapott ki hazai pályán. Egy hét múlva Gyulán fogadják majd a Dunaújvárost, amely jelenleg csak a rosszabb gólkülönbsége miatt van a szegediek mögött, azt követően pedig a Szentlőrinccel meccselnek majd hazai pályán Popotvits Pál tanítványai. "Egy bajnokesélyes csapatnak minden mérkőzést meg kell nyernie. Felkészültünk a soron követező ellenfeleinkből, úgyhogy bízom benne, hogy sikerül győzelemmel vennünk az akadályokat.” – fogalmazott Popovits, a szegediek vezetőedzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.