Sport

Kettős rangadóra készülnek az SZRSE röplabdásai

Kettős rangadóra készülnek az SZRSE röplabdásai

2018. október 4., csütörtök
Kettős rangadóra készülnek az SZRSE röplabdásai

Szombaton egymás után játszik fontos bajnokit a Szegedi RSE női, és férfi csapata a Lila iskolában.

Magabiztos, 3-0-ás győzelemmel mutatkozott be az NB II-ben az SZRSE újjáalakult férfi felnőtt csapata. A Pécsett aratott sikere után, hazai pályán a Pénzügyőrt is két vállra fektetné Strezeneczki Gyula együttese. „A héten végzett edzésmunka alapján bizakodó vagyok. Szerencsére azok a játékosok, akik az előző fordulóban a munkahelyi elfoglaltságaik miatt nem tudtak velünk tartani, ezen a héten már játékra jelentkeztek, úgyhogy a legerősebb összeállításunkban léphetünk pályára szombaton. Az egyik legerősebb magyar klub, a Pénzügyőr utánpótlás csapatával játszunk, úgyhogy biztosan nehéz mérkőzés előtt állunk, ugyanakkor én úgy gondolom, hogy mi vagyunk a találkozó esélyesei.” – nyilatkozta Strezeneczki Gyula, az SZRSE férfi csapatának vezetőedzője.

Röplabda Férfi NB II Közép csoport 2. forduló:

Szombat 18.00, Szeged, Lila iskola Szegedi RSE – Pénzügyőr SE II.

Győzelemmel mutatkozott be az NB II-ben az SZRSE férfi felnőtt csapata. Fotó: SZRSE

Az SZRSE női csapata múlt héten 3-1-es vereséget szenvedett, a feljutásra pályázó Kecskemét otthonában. Szombaton, az első fordulóban a Kispestet nagy csatában 3-2-re legyőző Nyíregyháza ellen javíthatnak Tátrai Sándor tanítványai. „Szeretném, ha stabilizálódna az alapjátékunk. Egy harapós, győzelemre éhes SZRSE-t szeretnék látni szombaton. Meccsről meccsre egyre összeszokottabb a csapat, ezért bízom benne, hogy a hétvégén meglephetjük a Nyíregyházát.” – fogalmazott Tátrai Sándor, az SZRSE női csapatának vezetőedzője.

Röplabda Női NB II Keleti csoport 2. forduló:

Szombat, 13:00, Szeged, Lila iskola. Szegedi RSE – Fatum - Nyíregyháza

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.