Hírzóna

Jól teljesítenek a szegedi iskolák

Jól teljesítenek a szegedi iskolák

2018. október 10., szerda
Jól teljesítenek a szegedi iskolák

Bár nem mindegyik, de több szegedi oktatási intézmény is bekerült abba a listába, ami a legjobb magyar iskolákat rangsorolja.

A

legjobbiskola.hu

nevű oldal az iskolaválasztást szeretné a szülőknek megkönnyíteni. Ennek érdekében rangsorba állította a stabilan jól teljesítő általános iskolákat. A 123 általános iskolát felsoroló és rangsorba állító listára 3 szegedi intézmény került fel. Ezek a 4-ik helyezést elért Szegedi Arany János Általános Iskola, a 25-ik helyen szereplő Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Gyakorló Általános és Alapfokú Művészeti Iskolája, Napközi Otthonos Óvodája, valamint a 30-ik helyen álló Béke Utcai Általános Iskola. Az általános iskolák mellett természetesen a középiskolákat is rangsorolták. Róluk egy top 10-es listát csináltak, amin városunk középiskolái közül a Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium került csak fel, méghozzá a 6-ik helyre. Lehet, hogy ez a helyezés nem tűnik túl előkelőnek, de figyelembe véve, hogy hány középiskola van Magyarországon, a helyezés elég jónak számít. Ezeken kívül több szegedi oktatási intézménynek sikerült még felkerülni az oldalon azokba a listákba is, amik a kiemelkedő a pedagógiai teljesítménnyel rendelkező iskolákat, valamint a legjobb eredményű iskolákat sorolja fel. Két szegedi gimnázium pedig még a feltörekvő iskolákat összegyűjtő listába is bekerült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.