Közélet

Üvegszilánkok fúródtak egy szegedi lány testébe a buszmegállóban

Üvegszilánkok fúródtak egy szegedi lány testébe a buszmegállóban

2018. szeptember 26., szerda
Üvegszilánkok fúródtak egy szegedi lány testébe a buszmegállóban

Rosszul vette be a kanyart Szegeden egy helyi busz, a manőverrel pedig kitörte a buszmegálló üvegét, ami egy ott várakozó lányra zuhant. A sofőr semmilyen segítséget nem adott a pórul járt lánynak - állítja Gréta.

Gréta először nem is érezte, hogy komolyabb baja történt, valószínűleg az őt ért sokk miatt. A vele együtt várakozó utasok söpörték le róla az üvegszilánkokat, a sofőr még a helyéről sem kelt fel, csak a busz összetört visszapillantójával foglalkozott.

Fotó: RTL Klub

A lány miután felszállt a buszra, akkor kezdte el érezni, hogy valami nem stimmel vele.

Égett a válla, és a teste is több helyen. Így azonnal be is ment a klinikára, ahol kiderült, a fejébe is fúródott üvegszilánk, de azt egyelőre nem is találják.

A szegedi lány panaszt tett a segítséget nem nyújtó sofőr ellen, de semmilyen választ nem kapott a busztársaságtól. Az esettel kapcsolatban megkerestük a céget, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.