Több helyen is áramszünetre számíthatunk Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának munkatársai októberben karbantartó munkálatokat végeznek Szegeden, ezért több helyen is áramszünetre számíthatunk.

A kisfeszültségű hálózat kábelszekrényeinek cseréjét és transzformátorállomások karbantartását végzik a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának munkatársai októberben Szegeden. Ezzel egy időben oszlopcserékre is sor kerül. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz októberben Szegeden több utcában.

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből. A munkálatokról a Szolgáltató előzetesen tájékoztatta az érintett ügyfeleket és az önkormányzatot. A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról ügyfeleink a www.nkmaram.hu oldalon az Online ügyfélszolgálat/ Tervezett áramszünetek menüpont alatt tájékozódhatnak.

Előző sztori

Megtalálták a szlovák újságíró gyilkosait?

Következő sztori

12 éves gyereket hagyott fagyoskodni a DAKK buszsofőrje