Politika

Szili Katalin: A magyar baloldal ismét elárulta az országot

Szili Katalin: A magyar baloldal ismét elárulta az országot

2018. szeptember 13., csütörtök
Szili Katalin: A magyar baloldal ismét elárulta az országot

„Szégyen. Összenőtt, ami összetartozik: Strasbourgban az úgynevezett magyar baloldal az ellenőrizetlen bevándorlás híveit támogatta saját hazája ellen”

- kezdi közleményét Szili Katalin, amit a

444 vett észre

. Az MSZP egykori alelnöke és államfő-jelöltje, jelenleg miniszterelnöki megbízott, aki szerint rég egyértelmű, hogy a Sargentini-jelentés nem a magyar jogállamról szól, csak az EP-képviselők „mindenáron példát akartak statuálni a bevándorlásról kritikusan gondolkodókkal szemben”. Szili szerint azért Magyarországot pécézték ki, mert Magyarország kezdettől fogva határozottan és példamutatóan európai módon kezelte és kezeli a bevándorlást, komolyan véve s betartva az uniós szabályokat. A volt házelnök szerint ismét nagy esélyt szalasztott el a magyar baloldal, amely bizonyíthatta volna korszerű patriotizmusát, de

„nem tette, pontosabban ezúttal se tette, mint ahogy nem tette 2004 decemberében sem”.

Összegzése szerint a bevándorlás liberális támogatása mindmáig fontosabb a magyar baloldalnak, mint a magyar kisebbségek ügye, amit pedig most cselekedett, az nemcsak politikai hiba, hanem a haza sokadik cserbenhagyása. Egyszerűbben szólva: szégyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.