Kultúra

Neves fellépőkkel rendeznek Nyárzáró Családi Pikniket a Partfürdőn

Neves fellépőkkel rendeznek Nyárzáró Családi Pikniket a Partfürdőn

2018. szeptember 26., szerda
Neves fellépőkkel rendeznek Nyárzáró Családi Pikniket a Partfürdőn

A Sportkoalíció és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Családügyi Államtitkársága szervezésében fergeteges nyárzáró kaland várja az érdeklődőket szeptember 29-én, szombaton az Újszegedi Partfürdőn.

Az egész napos családi programok között lesznek ügyességi játékok, kézműves játszóház, olimpikonok, világbajnokok közönségtalálkozója, szegedi sportegyesületek játékos kihívásai, kutyasport bemutató, és még rengeteg egyéb színes program.

„Az idei évtől kezdődően, hagyományteremtő szándékkal hívtuk életre a "Nyárzáró Családi Piknik" elnevezésű városi rendezvényünket, melynek fő üzenete a CSALÁD, mint elsődleges és legfontosabb közösség, valamint az egészséges életmód, a mozgás, és a városi lakosság mozgásaktivitásba történő bevonása.”

- mondta Balla Attila a Sportkoalíció elnöke. A mindenki számára ingyenes program szeptember 29-én, délelőtt 10 órakor kezdődik az Újszegedi Partfürdőn. Az olyan aktív programok mellett, mint az óriás logikai játékok, arcfestés és szabaduló szoba, színpadi programok is lesznek, amin egymást követik majd a híres zenészek. Már délután egy órakor elindul a buli, ugyanis akkor kezd a TV2 Megasztár című tehetségkutatójából ismert Caramel, akit a nyár egyik slágerét megalkotó Follow the Flow banda követ. Az esemény zárófellépője pedig más lesz, mint a Szabó Balázs Bandája, aminek az énekese, Szabó Balázs, 2016-ban elnyerte Az év férfi előadója címet a Petőfi Zenei Díjon. Az esemény fővédnöke a Csongrád Megyei Önkormányzat, támogatók a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Magyar Paralimpiai Bizottság. További részletek a programról a

csaladokeve.hu

weboldalon, és az esemény

Facebook oldalán

találhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.