Egyetem

Indul az egyetem Alumni mentorprogramja

Indul az egyetem Alumni mentorprogramja

2018. szeptember 20., csütörtök
Indul az egyetem Alumni mentorprogramja

Az SZTE Alma Mater Alumni mentorprogramjában volt hallgatók mentorálnak jelenlegi SZTE-s hallgatókat. A négy hónapon át tartó program során a hallgatók elmélyíthetik az egyetemen megszerzett tudást a gyakorlatban. A jelentkezéseket szeptember 24-ig várják.

A program azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson a munkaerőpiacon elhelyezkedett SZTE-s alumnik és a jelenlegi hallgatók közötti kapcsolatfelvételben, ezáltal is átadva a mentorok tapasztalatait, szakmai tudását a mentoráltaknak, aminek köszönhetően a hallgatók reális szakmai képet alakíthatnak ki, és kipróbálhatják az elméletben megtanultakat a gyakorlatban is. Az Alumni Mentorprogram előnye, hogy rugalmasabb, mint egy szakmai gyakorlat, kevesebb időt vesz igénybe, mégis a networking mellett rálátást biztosít egy adott szakmára a mentorokon keresztül. Mindemellett a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy a jövőben elképzelt munkahelyhez közelebb kerülhessenek, vagy akár a gyakorlati hely vagy munkahelyválasztásban segítséget kapjanak. A 2014 óta működő program visszajelzései alapján a mentoráltak több mint 90%-a elégedett a programmal. A programról további információ itt elérhető:

SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogram

Az őszi ciklus mentorai

itt elérhetők.

(Forrás: szte.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.