Hírzóna

Torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyeken

Torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyeken

2018. augusztus 5., vasárnap
Torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyeken

Torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyek ki- és belépőoldalán vasárnap délelőtt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Huber Krisztián közölte, a röszkei autópálya-átkelő kilépőoldalán a személygépkocsiknak három, a buszoknak két órát kell várakozniuk, a belépőoldalon a személyautóknál egy-, a buszoknál háromórás a sor. A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a kilépőoldalon két-, a belépőn egyórás a várakozás a személygépkocsival utazóknak - tudatta a főhadnagy. Szintén erős a forgalom a röszkei és az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen, ahol a ki- és a belépőoldalon is fél-, egyórás várakozásra számíthatnak az utazók. Az utazóknak Szerbia felé érdemes a tiszaszigeti, a bácsalmási, bácsszentgyörgyi vagy hercegszántói közúti határátkelőhelyet igénybe venniük, a Romániába tartók használhatják a nagylaki vagy a battonyai közúti határátkelőhelyet, ahol rövidebb a várakozás vagy nincs sor. A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.