Hírzóna

Temetőből lopott egy pitvarosi nő

Temetőből lopott egy pitvarosi nő

2018. augusztus 10., péntek
Temetőből lopott egy pitvarosi nő
Egy sírhelyről lopott kegyeleti tárgyakat egy helybeli nő Pitvaroson. A makói rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt.

A nő július utolsó napjaiban több gyertyát, gyertyatartót, porcelántárgyakat, ezüst hamutálat, fakeresztet és üvegpoharakat vitt el a pitvarosi temető egyik sírhelyéről. A Battonyai Határrendészeti Kirendeltség járőrei a feltételezett elkövetőt nem sokkal később igazoltatták. A rendőrök az általa vezetett személyautóban, majd a makói nyomozók a sofőr otthonában több tárgyat találtak, amellyel a nő nem tudott elszámolni. Kiderült, hogy azok egy részét korábban a pitvarosi temetőből lopta, ezért a nyomozók a kegytárgyakat lefoglalták. A 38 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki, ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.