Sport

Szegedi siker az agility Eb-n!

Szegedi siker az agility Eb-n!

2018. augusztus 1., szerda
Szegedi siker az agility Eb-n!

Július utolsó hétvégéjén Ausztriában került megrendezésre Európa legnagyobb agility versenye, amelyre a világ 25 országából indultak versenyzők, akik egyéniben és csapatban mérettethették meg magukat.

Az agility hazákban is egyre népszerűbbé váló kutyás ügyességi versenysport, amelyben a gazda egy akadálypályán vezeti végig a kutyáját. A versenyeken három méretkategóriában indulnak a párosok, a hibátlanul és leggyorsabban teljesítők nyerhetik el az első helyet. Az idei European Openen több mint 25 országból összesen 944 kutya-gazdi páros és 204 csapat indult. A szegedi Napfény Agility csapatának egyik versenyzője - Hajagos-Tóth Judit és kutyusa, Muffin – a magyar agility válogatott tagjaként csapatban 6. helyen végzett a saját méretkategóriájában. Juditék a válogatott tagjaként az októberben Svédországban megrendezésre kerülő FCI agility világbajnokságon is képviselik hazánkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.