Közélet

Lakossági segítséggel fogták el a szemetelőket Vásárhelyen

Lakossági segítséggel fogták el a szemetelőket Vásárhelyen

2018. augusztus 10., péntek
Lakossági segítséggel fogták el a szemetelőket Vásárhelyen

Az utóbbi időben több alkalommal is megbüntetett szemetelőket az önkormányzat. A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint a lakosság segítségével sikerült azonosítani az elkövetőket - írta a Délmagyar.

A lap szerint a leggyakoribb ilyen jellegű jogszabálysértés az, amikor közterületen vagy külterületi utak mentén rakják le a hulladékot. A vásárhelyi szelektív gyűjtőket sem használják megfelelően, a konténerek mellé rakják a szemetet. Az sem szabályos, ha másvalaki kukájába rakják a hulladékot, a tulajdonos hozzájárulása nélkül. A közelmúltban már róttak ki szabálysértési bírságot is. A leggyakrabban autóból rakják ki a szemetet. Ilyenkor a személyleíráson kívül az azonosítást a rendszám is segíti. A bejelentéseket a közterület-felügyelet telefonszámán, a 62/530-122-n várják.    

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.