Politika

Tóth Péter fizette be Sneidert a Jobbik elnöki székébe?

Tóth Péter fizette be Sneidert a Jobbik elnöki székébe?

2018. július 30., hétfő
Tóth Péter fizette be Sneidert a Jobbik elnöki székébe?

Tagadja Tóth Péter, a Jobbik Csongrád megyei elnöke és a párt, de egy kiszivárgott telefonbeszélgetés alapján pénzt ajánlott Sneider Tamás májusi megválasztásáért.

„Mindenben a kegyeidet keresem. Fordult a világ, mit szólsz hozzá? Nagyon kell, hogy delegáljatok embert és a Sneidert támogassátok. Mindenben számíthatsz rám. Bármi pénz kell, adom, csak nagyon gatya a helyzet”

– hallható egy kiszivárgott hangfelvételen, melyen Tóth Péter, a Jobbik Csongrád megyei elnöke beszél. Sneider Tamást májusban választotta meg a párt az elnökének. Tóth bevallotta, hogy ő hallható a felvételen, de szerinte manipulálták a hanganyagot.A politikust telefonon kerestük, azonban egyelőre nem tudtuk feltenni kérdéseinket: amint elérjük, közöljük a válaszait. A párt elismerte, hogy a küldötteket győzködik tisztújítás előtt, de ők is tagadják a szavazatvásárlást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.