Közélet

Torlódás alakult ki a Csongrád megyei határátkelőhelyeken

Torlódás alakult ki a Csongrád megyei határátkelőhelyeken

2018. július 28., szombat
Torlódás alakult ki a Csongrád megyei határátkelőhelyeken

Megnőtt a várakozási idő a személyforgalomban szombat délelőttre a Csongrád megyei határátkelőhelyek kilépő oldalán, Szerbia felé - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia elmondta, a röszkei autópálya-határátkelőn három, a röszkei közúti határátkelőhelyen kettő, Ásotthalmon egy órát kell várakozniuk az autósoknak. Az utazók Szerbia felé választhatják a tiszaszigeti és a tompai közúti átkelőt, ahol kisebb várakozási idővel kell számolni, illetve a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy és Hercegszántó átkelőket, utóbbi helyeken nincs várakozás. A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo

oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók. (MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.