Hírzóna

Szatymazra érkezik a kormányablak busz

Szatymazra érkezik a kormányablak busz

2018. július 5., csütörtök
Szatymazra érkezik a kormányablak busz

Egy éve kezdte meg működését a Csongrád Megyei Kormányhivatal mozgó ügyfélszolgálata, a kormányablak busz. A mobil hivatali pont a megye járásainak számos helyszínére ellátogatott már. A cél az volt, hogy a kistelepülések és az ott élők is minél egyszerűbben tudják intézni ügyeiket.

A kormányablakbusz segítségévelaz idén több mint 1500 ügyintézést végeztek. Elsősorban személyi okmányok pótlása, lakcímkártya pótlása merül fel igényként.

A kormányablak busz2018. július 7-én, szombaton 9 – 13 óráig Szatymazon, a Faluháznál (Dózsa György u. 42. szám alatt) tart kihelyezett ügyfélfogadást.

A kormányablak buszban az alábbi ügyintézési lehetőségeket biztosítják:személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézés (E-személyi igazolvány, útlevél, lakcímkártya),vezetői engedély ügyintézése,ügyfélkapu nyitása,NEK adatlap (diákigazolvány),általános tájékoztatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.