Közélet

Pénzhiányban szenved a szegedi Tappancs állatmenhely

Pénzhiányban szenved a szegedi Tappancs állatmenhely

2018. július 23., hétfő
Pénzhiányban szenved a szegedi Tappancs állatmenhely

Anyagi nehézségekkel küzd a Tappancs Állatvédő Alapítvány, ezért támogatók segítségét kéri. Bár az állatok ellátása nincs veszélyben, fogyóban van a pénz, bevételhez pedig csak két és fél hónap múlva jutnak. Ha pedig váratlan kiadásuk lesz, nagy bajba kerülhetnek - írta a Délmagyar.

A lap a Tappancs Alapítvány Facebook-üzenetét, ami így szól: „Védenceink nevében a segítséged kérjük – és most nagyobb szükségünk van rá, mint eddig bármikor." Mint írták, a működés fenntartásához kétmillió forintra lenne szükség, ezt azonban saját erőből nem tudják előteremteni. – Két és fél hónap múlva kapjuk meg az adó egy százalékokból befolyt összeget, a tartalékaink viszont vészesen fogynak – mondta el Farkas Gabriella kuratóriumi tag. A pénzhiány oka egy beruházás volt. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.