Szórakozás

Pásztor Anna: Ne szelfizzetek orgazmus közben

Pásztor Anna: Ne szelfizzetek orgazmus közben

2018. július 6., péntek
Pásztor Anna: Ne szelfizzetek orgazmus közben

Az ország egyik legnagyobb házibulija zajlik Ópusztaszeren, a falu határában fekvő ugaron. Fesztiválnak ugyanis túlzás nevezni, inkább csak egy "párszázas" esemény.Azonban szerethető dolog a Woodstock az ugaron, a maga piciségével, amit a fesztiválozók közvetlensége és a szervezők kedvessége tesz rövid távon fogyaszthatóvá.

Már megtalálni is kaland azt a bekötőútat, amelyen haladva eléri az ember a Woodstock az ugaron nevű koncertsorozat helyszínét. Innen kezdve azonban csak kedves tarisznyás bölcsész alkatú, alternatív, vagy rock zenét kedvelő egyedeket látni. Nem vagyok homofób, de az elsőre látszik, hogy több egynemű pár is ide, a semmi közepére jött fesztiválozni. Van pár színpad, de igazából csak egy látszik valóban annak, a többi bármelyik környező falu művelődési házában is lehetne színpad, csak itt fura hogy annak hívják.

Nincs rablás, mert ember is alig van

A fesztiválterület parányi, 3 falatozóban és négy kocsmában mulathat a nagyérdemű. A zéró kóla és a sör is 500, a sült kolbász mustárral meg kenyérrel 1500 forint. Ennél Szegeden is nagyobb a lehúzás rendezvények idején. - Ez egy rajongói tábornak indult évekkel ezelőtt, abból nőttünk ki magunkat - kezdi Pásztor Anna énekesnő a fesztivál édesanyja. - Ez egy offline buli, nem szelfizek a vendégekkel, szerintem itt egy ölelés többet ér. Orgazmus közben sem célszerű képet csinálni, hiszen mire nagy nehezen sikerül a fotó, elmúlik az érzés - folytatja az Anna and the Barbies frontembere. Ezen sorok írója leírhatatlanul régen ismeri Annát, és picit meg is hökkent, amikor egy Auchan hirdetés alatt csendült fel

legismertebb daluk

. - A Márti dalát először egy koton gyártó akarta felhasználni, de őket elhajtottam. Viszont a fent említett áruházlánc leforgatott egy klipet, amit mi nem is kereskedelmi reklámként éltünk meg, hanem úgy, hogy van egy cég, ami a zenekarunk legnagyobb slágerét reklámozza. Nekünk soha nem lett volna pénzünk arra, hogy egy ilyen nagy költségvetésű dolgot forgassunk - avat titkaiba Anna.

Szól hangosan az ének

A legnagyobb méretű színpadon Péterfy Bori és zenekara kezdi a show-t fényes nappal, ami lassan naplementébe torkollik. A dalok jók, de a fényre csúnyuló lányok nem tesznek jót a látványnak, és hogy okoljam még a világosságot, a dalok sem ugyanúgy működnek, mint sötétben. A Papp Szabi vezette Supernemnek már adott a sötétség, de finoman szólva sem taposunk egymás lábára a színpad előtt. Ha jelzőt akarok akasztani a rendezvényre, akkor a nyugis hippi buli illik a legjobban a látottakra. Borival és Szabival a színpad mögött futottunk össze, videónkban ezt is megnézhetitek. https://youtu.be/4JhIjhFFmVI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.