Pásztor Anna: Ne szelfizzetek orgazmus közben

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ország egyik legnagyobb házibulija zajlik Ópusztaszeren, a falu határában fekvő ugaron. Fesztiválnak ugyanis túlzás nevezni, inkább csak egy “párszázas” esemény. Azonban szerethető dolog a Woodstock az ugaron, a maga piciségével, amit a fesztiválozók közvetlensége és a szervezők kedvessége tesz rövid távon fogyaszthatóvá.

Már megtalálni is kaland azt a bekötőútat, amelyen haladva eléri az ember a Woodstock az ugaron nevű koncertsorozat helyszínét. Innen kezdve azonban csak kedves tarisznyás bölcsész alkatú, alternatív, vagy rock zenét kedvelő egyedeket látni. Nem vagyok homofób, de az elsőre látszik, hogy több egynemű pár is ide, a semmi közepére jött fesztiválozni. Van pár színpad, de igazából csak egy látszik valóban annak, a többi bármelyik környező falu művelődési házában is lehetne színpad, csak itt fura hogy annak hívják.

Nincs rablás, mert ember is alig van

A fesztiválterület parányi, 3 falatozóban és négy kocsmában mulathat a nagyérdemű. A zéró kóla és a sör is 500, a sült kolbász mustárral meg kenyérrel 1500 forint. Ennél Szegeden is nagyobb a lehúzás rendezvények idején.

– Ez egy rajongói tábornak indult évekkel ezelőtt, abból nőttünk ki magunkat – kezdi Pásztor Anna énekesnő a fesztivál édesanyja. – Ez egy offline buli, nem szelfizek a vendégekkel, szerintem itt egy ölelés többet ér. Orgazmus közben sem célszerű képet csinálni, hiszen mire nagy nehezen sikerül a fotó, elmúlik az érzés – folytatja az Anna and the Barbies frontembere.

Ezen sorok írója leírhatatlanul régen ismeri Annát, és picit meg is hökkent, amikor egy Auchan hirdetés alatt csendült fel legismertebb daluk.

– A Márti dalát először egy koton gyártó akarta felhasználni, de őket elhajtottam. Viszont a fent említett áruházlánc leforgatott egy klipet, amit mi nem is kereskedelmi reklámként éltünk meg, hanem úgy, hogy van egy cég, ami a zenekarunk legnagyobb slágerét reklámozza. Nekünk soha nem lett volna pénzünk arra, hogy egy ilyen nagy költségvetésű dolgot forgassunk – avat titkaiba Anna.

Szól hangosan az ének

A legnagyobb méretű színpadon Péterfy Bori és zenekara kezdi a show-t fényes nappal, ami lassan naplementébe torkollik. A dalok jók, de a fényre csúnyuló lányok nem tesznek jót a látványnak, és hogy okoljam még a világosságot, a dalok sem ugyanúgy működnek, mint sötétben.

A Papp Szabi vezette Supernemnek már adott a sötétség, de finoman szólva sem taposunk egymás lábára a színpad előtt. Ha jelzőt akarok akasztani a rendezvényre, akkor a nyugis hippi buli illik a legjobban a látottakra.

Borival és Szabival a színpad mögött futottunk össze, videónkban ezt is megnézhetitek.

Előző sztori

Komolyan büntetik az illegális szemetelőket Vásárhelyen

Következő sztori

Lehasadt egy nagy méretű faág Szegeden