Hírzóna

Ma reggel is torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyeken

Ma reggel is torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyeken

2018. július 29., vasárnap
Ma reggel is torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyeken

Torlódás alakult ki vasárnap délelőtt a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán. Az autópályán három, a közúti átkelőnél kettő órát kell várakozniuk a Szerbia felé tartóknak - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia elmondta, az autópálya-átkelőnél a buszok ki- és belépő irányban egyaránt háromórás várakozásra kényszerülnek, a Magyarországra tartó személyautóknál is egyórás a sor. Szintén erős a forgalom az ásotthalmi közúti átkelőnél, Szerbia irányába kettő, Magyarország felé egy óra a várakozás - tudatta a százados. Az utazók Szerbia felé választhatják a tiszaszigeti és a tompai közúti átkelőt, ahol kisebb várakozási idővel kell számolni, illetve a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy és Hercegszántó átkelőket, utóbbi helyeken nincs várakozás. A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo

oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.