Gazdaság

Itt a nagy szegedi ingatlanmutyi? (VIDEÓ)

Itt a nagy szegedi ingatlanmutyi? (VIDEÓ)

2018. július 4., szerda
Itt a nagy szegedi ingatlanmutyi? (VIDEÓ)

Szabálytalanul összehívott bizottsági ülés, hirtelen áresés egy értékes ingatlannál és állandó vevőkör ezekre az épületekre. Ezekről beszélt lapunknak az egyik fideszes képviselő, aki kirohant a jogi bizottság mai üléséről.

"Miután végigkérdezték a tagokat, hogy mikor érnek rá, úgy hívták össze az ülést, hogy az ellenzéki tagoknak ne feleljen meg az időpont."-állítja Németh Ferenc, a szegedi közgyűlés Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának Fideszes tagja. Ezt mind azért van, hogy az ellenzéki tagok ne lássanak bele abba a "mutyiba", ami a város tulajdonában lévő ,nagy értékű ingatlanok értékesítését jellemzi- tette hozzá.

Részletek a videóban!

https://youtu.be/byQIzBc5a8w Az önkormányzat cáfolta, hogy szabálytalanul hívták volna össze a jogi bizottságot, azonban azt nem tagadták, hogy szándékosan úgy tartották meg az ülést, hogy az ellenzéki képviselők ne tudjanak megjelenni. A folyó üggyel kapcsolatban pedig azt írták, hogy az I-es kórházról már korábban döntött úgy a közgyűlés, hogy az ingatlant nyilvános pályáztatás útján, versenytárgyaláson, licitálással értékesíti. Az ingatlan alapárát – a nemzeti vagyonról szóló törvénynek megfelelően – forgalmi értékbecslés alapján határozták meg. Korábban már pályáztatásra került az épület, mely eredménytelenül zárult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.