Közélet

A vásárhelyi Fidesz szerint Márki-Zay hazudik

A vásárhelyi Fidesz szerint Márki-Zay hazudik

2018. július 16., hétfő
A vásárhelyi Fidesz szerint Márki-Zay hazudik

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete egy közleményben reagált a polgármester korábbi, Facebookon közzétett posztjára - írja a Vásárhely24.

A lap emlékeztet arra, hogy Márki-Zay Péter a napokban egy hosszú, személyeskedő

posztban

– ami alatt az indulatok meglehetősen

elszabadultak

– támadta Lázár Jánost, ugyanis az országgyűlési képviselő nemrég kijelentette: Vásárhely polgármesterének a hazugságokon kívül semmilyen elképzelése nincs a város jelenéről és jövőjéről. Lázár korábban a Délmagyarországnak nyilatkozva elmondta, a választókerületéhez tartozó 19 település közül egyedül Hódmezővásárhelyről nem kapott fejlesztési elképzeléseket. Márki-Zay korábbi sajtótájékoztatókra hivatkozva bizonygatta, hogy tárgyalt a fejlesztési elképzeléseiről az országgyűlési képviselővel, a Fidesz szerint „mindezzel azonban csak saját magát leplezi le, hiszen a hivatkozott sajtótájékoztatón szó szerint azt mondja a látszatpolgármester: megállapodott Lázár Jánossal, hogy „írásban rögzítjük azokat a javaslatokat, amiket én magam szeretnék betenni a város stratégiai fejlesztési tervei közé”. Ilyen javaslat a mai napig nem készült.” Lázár János még ezt megelőzően, a sajtó széles nyilvánossága előtt, május 29-én szót kért a város közgyűlésén, ahol a polgármestert kérte, foglalja össze az elképzeléseit, terveit a város jövőjére vonatkozóan és ezekről folytasson egyeztetést a képviselő-testület tagjaival, hogy a politikai harcok helyett elindulhasson a munka a város fejlődéséért. „A látszatpolgármester ilyen javaslatot a mai napig nem tett, egyeztetést a város jövőjéről mindeddig nem kezdeményezett” – teszik hozzá a közleményben. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.