Hírzóna

Egyre több jobbikos tagszervezet szűnik meg Csongrádban

Egyre több jobbikos tagszervezet szűnik meg Csongrádban

2018. július 3., kedd
Egyre több jobbikos tagszervezet szűnik meg Csongrádban

Hivatalosan eddig mindössze öt fő lépett ki a Jobbikból Csongrád megyében, ám a 3-as választókerületben sorra szűnnek meg a tagszervezetek. Az általunk megkérdezettek a Toroczkai-féle Mi Hazánk Mozgalommal szimpatizálnak, s azt mondják, már régóta nem azt képviseli a Jobbik, mint amit elvártak az ellenzéki párttól - írta a Délmagyar.

A lap idéziDudás Zoltán, a Jobbik Csongrád megyei 3-as választókerületének korábbi elnökének Facebook-bejegyzését, amelyben azt írta, hogy már évek óta nem azokat a válaszokat kapja, mint amikor belépett. – Én is meg a környezetem is tudja, hogy amit mondanak, nem valós. Ismételgettem a mantrát, védtem a védhetetlent, kerestem a racionalitást, az elvhűséget, de ma már szétteszem a kezem– fogalmazott, hozzátéve, hogy kilép a Jobbikból. Nem Dudás az egyetlen, aki így döntött. A lapnak Tóth Péter, a Jobbik megyei elnöke azt mondta, a csongrádi 3 fős tagszervezettel együtt eddig 5-en jelezték hivatalosan kilépési szándékukat, ám közben egyre több településről érkezik hír az alapszervezetek önfeloszlatásáról. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.