Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Szórakozás

Rózsa György ripacssága miatt bukta Csobot Adél a győzelmet! 

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Ezúttal a mulatós zene fiatal sztárja és egy pikirt reklámból megismert pénztáros karakter nyerte a TV2 aranytojást tojó tyúkjának, a Nagy Duettnek a vasárnap véget ért szériáját. De nem ez volt a műsor legnagyobb diadala.

A gyermekvállalás népszerűsítésének területén is maradandót alkotott a tv2 zenés, jelmezes show műsora. Emlékeim szerint ennyi kismama egyszerre együtt nem volt soha összezsúfolva egyetlen produkcióban sem, de végül a cukiság faktor kevés volt a győzelemhez. A döntőben Tápai Szabina korábbi kézilabdázó, Kollányi Zsuzsi, Majka énekesnője és Csobot Adél énekesnő, Istenes Bence műsorvezető  felesége képviselte a várandósságot, míg a zsűri egyetlen tagja Nagy Adri énekesnő is babát vár. Mindez a BL döntő hetét kivéve a legnézettebb televíziós produkció volt Magyarországon. És ugye ez Családok évében történik, amikor nagyon sokat beszélnek kormányzati arcok a gyermekvállalás fontosságáról. Ennyit most egy show műsor demográfiai hatásáról, jöjjenek a versenyzői kulissza titkok.
A siker titka a helyükön kezelt karakterekben rejlik
Ha egy műsorban az énekesnek énekelni kell a színésznek meg játszani, akkor nagyon tévedni nem lehet, hiszen mindenki azt csinálja amihez ért. A legnehezebb dolga a döntőben Kollányi Zsuzsinak és Kamarás Ivánnak volt. Két önállóan tehetséges ember mindent megoldott az előírt feladatok közül, de amikor a Valahonnan című slágert kellett előadniuk úgy megszűnt köztük a kémia, mintha a földön megtalálható összes kovalens kötés semmivé vált volna. Ki is estek hamar.
Tápai Szabina már inkább főállású celeb és insta lány, mint bármi más, aki előtt azért le a kalappal. Nem fogja le igazolni az operaház, de pár derűs pillanatot azért okozott párjával Takács Nicolassal, aki szintén megdolgozott a gázsiért. Szereplőként is megéri duettezni, a heteken át tartó fix elfoglaltságért (ének órák, stúdió próbák, háttérforgatások, élő show) jelentős, bizonyos esetekben összesen és bruttóban milliós gázsik repkednek a levegőben. Konkrét számokat tudunk, de ha nyilvánosságra hoznánk rajtunk kívül még az informátorunk is megütné a bokáját, őket azonban védeni kell. A bulvárban főleg.
Rózsa György nem jó ripacsnak
Csobot Adél volt messze a legvidámabb fénysugara a produkciónak, de Rózsa Györgynek nagyon gáz volt a ripacs nagypapi szerep. Egy televíziós ikonnak az álhülyeség és a légkormányozgatás olyan, mintha egy bárcás rossz lányt akarnák színpadra küldeni a Napfivér, holdnővér apácájaként azzal a rendezői utasítással, hogy legyen kedves szendének lenni. Ezt az ellentmondást Adél stílusa a döntőig el tudta repíteni, de nyerni nem tudtak vele.
Szegény Rózsa György meg talán most csinált magából utoljára bohócot, jutalomjáték volt ez neki, meg mint ahogy az előbb írtam jó sok gázsi. A roma zenész Kasszás Erzsi mix mindent elsöprő sikerét a felszabadultság okozta. Adott egy színésznő, aki egy életen át az elhízott Kasszás Erzsi marad és Horváth Tamás személyében megkapja a mai szórakoztatóipar “csajmágnesét”. Vastag Csabát lökte le Tamás erről a trónról. Jó kis műsor folyam volt ez 8 héten keresztül, áll a mondás, hogy ez az ország egyik legjobb házibulija, hiszen ki ne szeretne vicces jelmezben és szépséges díszletben slágert ordibálni. A győztes duó fiú tagja egyébként július 20-án lép fel legközelebb Szegeden a Dokk-ban.

Tovább olvasom

Hírzóna

Parasztolimpiát rendeznek Apátfalván

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Kedden.

Tovább olvasom

Hírzóna

A Balaton Európa legbiztonságosabb tava

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Idén 140 esetben riasztották már a vízirendőröket a Balatonon, és 310 sikeres életmentésen vannak túl.

Tovább olvasom

Hírzóna

Fodor Dalma lett Szeged „fagyiarca”

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Sok szelfi érkezett.

Tovább olvasom

Aktuál