Egészség

Ismét Levendula Napokat tartanak a Füvészkertben

Ismét Levendula Napokat tartanak a Füvészkertben

2018. június 22., péntek
Ismét Levendula Napokat tartanak a Füvészkertben

Ötödik alkalommal szervez Levendula Napokat a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje és az SZTE Kulturális Iroda. Június 30-án és július 1-jén 9 órától kézműves termékekkel, ismeretterjesztő előadásokkal, bemutatókkal, koncertekkel és színházi műsorral várják az érdeklődőket az SZTE Füvészkertben.

A kétnapos rendezvényen színvonalas és színes színházi előadásokkal, koncertekkel, ismeretterjesztő-, egészségmegőrző előadásokkal és bemutatókkal várják a levendula szerelmeseit és az érdeklődőket. Az előadásokon kívül kézművesek, növénytermesztők és méhészek is várják a látogatókat. Egész nap levendulás kézműves termékek, ajándéktárgyak, természetes alapanyagú kozmetikumok és élelmiszerek, valamint levendula, egzotikus és évelő növények vásárlására is lehetőség lesz. A kicsiknek gyermekprogramokkal és kézműves foglalkozásokkal készülnek a szervezők. Koncertezik többek között a Terebes zenekar, a Szelence Énekegyüttes, Benedekfi István és Benedekfi Zoltán, a Boggie együttes, valamint Szondi Péter és Szondi Tamás, sőt bolgár dalok is felcsendülnek Lakos Boglárka és Klebniczki György előadásában. Fellép a Haramia együttes, a JaMese, Váczi Eszter, a Szegedi Nemzeti Színház és a Grimm-Busz Színház. A részletes program az

V. Szegedi Levendula Napok honlapján

megtalálható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.