Közélet

Feloszlott a makói roma nemzetiségi önkormányzat

Feloszlott a makói roma nemzetiségi önkormányzat

2018. június 11., hétfő
Feloszlott a makói roma nemzetiségi önkormányzat

Az eddigi elnök, Gilingerné Ráday Krisztina nem indul az időközi választáson a makói roma nemzetiségi önkormányzat feloszlása után. A testület másik két tagja, Dömötör József és Gyémánt Mihály viszont újra számít választóik bizalmára - írta a Délmagyar.

– Folytatni szeretnénk az eddig megkezdett munkát, újra indulunk – mondta Dömötör József alelnök és Gyémánt Mihály képviselő la lap érdeklődésére. Ők ketten voltak a háromtagú makói roma nemzetiségi önkormányzatból, akik június 6-án indítványozták, majd meg is szavazták, hogy a testület oszlassa fel magát. Mindketten úgy érzik, sokat tettek a makói romákért, és számítanak arra, hogy újra bizalmat kapnak. Dömötör most megerősítette: azért javasolta a feloszlást, mert az elnökkel, Gilingerné Ráday Krisztinával hosszú ideje nem tudtak együttműködni. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.