Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Közélet

Bombaformában kezdi újra életét Baukó Éva

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

A magyar szórakoztató ipar egyik legsokoldalúbb és talán legerősebb női karaktere, a szegedi születésű Baukó Éva az utóbbi hónapokban szexi Instagram fotóival került be az országos bulvárhírek folyamába, most teljes életmódváltásra készül.

Annak kapcsán hívtam fel Évát, hogy reggel a Facebook azt állította, hogy születésnapja van. Kiderült ez csak egy véletlen félreértés, hiszen privát profilján nem a valódi szülinapját jelölte meg.

 

Vadítóan szexi mind a mai napig a Való Világban feltűnt szegedi születésű lány.

Ha már vonalban voltunk elbeszélgettünk egy cseppet, mi is történik mostanság vele. – Élem a hétköznapjaim, most azon töröm a fejem, hogy milyen civil pályát válasszak magamnak. Picit elegem lett a médiából és abból a bizonytalanságból, amit a médiában átélnek az emberek, szeretnék egy normális civil életet magamnak – mesélte Éva.

Bikiniben is nagyon szép látvány Évi teste.

Éva az elmúlt 10-12 évben alaposan beégett a bulvárt figyelő emberek retinájába. Botrányhősnőből az utóbbi évekre egy külsejére és környezetére kifejezetten igényes közszereplő lett belőle. Évek óta nem iszik már alkoholt és már mind a két nagy kereskedelmi tévében is vezetett műsort és többek között a TV2-n korábban futó Édes élet egyik vezető karaktere volt.

Minden évszakban van megfelelő póz és ruha.

– Legutóbb a TV2-nél 13 adásra volt szerződésem, vendég műsorvezető voltam, pedig úgy érzem jól ment a dolog. Ám úgy tűnik, 2018-ban már nem alkalmaznak tovább és sajnos az RTL Klubnál is ez lesz a helyzet. Pedig mindkét csatornánál letettem valamit az asztalra. Anyukám is mondta, nem érti ezt a távolságtartást, csinos vagyok, leszámoltam a függőségekkel és nagy a szám, ha kell, van bennem lehetőség. Pitizni azonban nem fogok egyetlen szerkesztőnél sem! Lehet engem nem kedvelni, de hogy nem alkalmaznak, az szakmaiatlanság. Több olyan műsor is van, amiben simán szerepelhetnék, de a csatornák mindig ugyanazokat a szereplőket koptatják, ahelyett hogy mernének újítani!Próbálkozom, de nem egyszerű ennyi szereplés után. Főleg, mert nem is tudnám magam fodrászként vagy műkörmösként elképzelni” – mesélte néhány napja a Blikknek Éva.

Kevés magyar celeb szelfizik jobban Évánál.

Ami tény, hogy Évát több, mint tíz éven át használta a bulváripar és most úgy tűnik egy ideig nem látjuk őt a képernyőn. Januárban azt mondta az évindító interjújában, hogy egy picit már unja a kereskedelmi tévéket, akkor úgy gondolta, hogy a tévézésen kívül a reklám, a marketing és a fotózás érdekli. Egyébként családra és gyermekre vágyik. Íme az interjú Évával, amiben arról beszél mit vár az idei évtől. Íme:

Tovább olvasom

Hírzóna

Emléktáblát avatnak Szegeden Petrás Incze János szerzetes tiszteletére

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Augusztus 13-án, csütörtökön a szeged-felsővárosi minorita templomban.

Tovább olvasom

Közélet

Körforgalomért tüntetnek Szabó Bálinték

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

A Mindenki Szegedért Mozgalom vezetője szerint balesetveszélyes az Etelka sor és a Felső Tisza-part kereszteződése.

Tovább olvasom

Balhé

Szaporodnak a bírósági ügyek Botka László körül

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Visszaüthet-e Szeged polgármesterére a tény, hogy egyre több munkatársa, kollégája, “harcostársa” kerül bíróságra, bűncselekmények, illetve annak alapos gyanúi miatt? Sőt, voltak, akiket már el is ítéltek. 

Tovább olvasom

Aktuál