Bodó Richárd is hosszabbított

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Debrecen, 2018. április 15. A szegedi Bodó Richárd (b) és a veszprémi Nagy László a férfi kézilabda Magyar Kupa döntõjében játszott MOL-Pick Szeged - Telekom Veszprém mérkõzésen a debreceni Fõnix Csarnokban 2018. április 15-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Bodó Richárd 2022-ig írt alá a MOL Pick Szegedhez.

Balogh Zsolt, Stas Skube, Matej Gaber után Bodó Richárd is meghosszabbította szerződését a MOL Pick Szegeddel. A bajnoki döntő második félidejében parádézó, a második szegedi szezonját záró átlövő szerződését 2022-ig írta alá. Bodó Richárd jelenleg a magyar válogatott edzőtáborában készül a szlovénok elleni világbajnoki selejtezőre.

A MOL Pick Szeged már korábban bejelentette, hogy Bánhidi Bence ugyancsak 2022-ig meghosszabbította szerződését, így Bodó Richárddal együtt a magyar kézilabda két legtehetségesebb játékosa hosszú távon Szegeden marad.

A 4. bejelentés! Újabb hosszabbítás! 🔵⚪️Richard Bodo has prolonged his contract till 2022. #csakelőre #molpickszeged #bajnokcsapat

Közzétette: MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat – 2018. június 1., péntek

Előző sztori

Kozák Danuta fölényes sikerrel tért vissza a Maty-éren

Következő sztori

Magyar feltaláló nyerte Brüsszelben az Év Innovátora díjat

Legutóbbi hasonló cikkek