Hírzóna

44 helyszínen mentettek a tűzoltók Makón

44 helyszínen mentettek a tűzoltók Makón

2018. június 7., csütörtök
44 helyszínen mentettek a tűzoltók Makón

Makón térségében csapott le a vihar szerdán kora délután, délután egy órátóleste nyolc óráigösszesen negyvennégy lakossági bejelentés érkezett a katasztrófavédelem szegedi főügyeletére.

A makói, a hódmezővásárhelyi és a szegedi hivatásos tűzoltók hat egysége hét órán át folyamatosan dolgozott Makó városában, munkájukat a földeáki önkéntes egység és a Maros Mentőcsoport is segítette. Jellemzően kidőlt fákhoz, leszakadt faágakhoz riasztották a tűzoltókat. Több helyen megrongálódtak a tetőszerkezetek, leszakadtak a távvezetékek, két személyautót is megrongáltak a kidőlt fák. Az egységek egyik címről a másikra haladva számolták fel a vihar nyomait, a mentéseket minden esetben időben végrehajtották, nagyobb forgalomkorlátozásra sehol sem volt szükség. A munkálatok este nyolc órakor fejeződtek be. Személyi sérülésről nem érkezett hír a katasztrófavédelem a főügyeletre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.