Írjon nekünk

Gasztro

Szurkoltunk a vajsör fagyinak, de más lett a befutó

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/tp.jpg

Megjelent:

A Klauzál téren választották ma az ország legszélső szegleteiből érkezett cukrászok az év fagyiját. Több kategóriában lettek nyertesek, íme a végeredmény.

Ma reggel számos cukrász gyűlt össze a Virág cukrászda előtt, hiszen idén is a napfény városában rendezték meg az év fagyija versenyt. Rengeteg helyről érkeztek finomságok. Mint azt a szervezőktől megtudtuk, sokan hűtőládákban hozzák alkotásukat a helyszínre, de itt helyben is volt lehetőségük a versenyzőknek a fagyik végleges fagyasztására.

A szakmai- és közönség zsűri pontozta az:

  • ízt,
  • az állagot
  • és a díszítést is.

Egyébként 4 óra magasságában, az eredményhirdetést követően fellépett Bebe és az Útközband is.

A végeredmény tehát a következőképp alakult:

Az év fagyija 2018-ban Somogyi Renáta bazsalikomos málnája lett. A hölgy egyébként kézműves nívódíjat is kapott.

A zsűri egyébként díjat adott még Pálfi Attila kesudiós fagyijáért datolya lekvárral, illetve a “mentes” kategóriában Hajdú Zoltán narancsos mandula fagyija és Andok Tamás homoktövis fagyija zabkeksszel és virágporral bizonyult nyerőnek.

A közönségzsűri kedvence Sztaracsek Ádám gesztenye fagyija lett, a Rádió 88 hallgatóiból pedig néhányan idén is kiválaszthatták az I LOVE SZEGED fagyit, ami ebben az évben Somogyi Renáta gesztenyés finomsága lett vörösboros áfonyával.

Kommentek

Tovább olvasom

Gasztro

Szeged ízei 2. rész: a magyar konyhát reformálják a Tiszavirágban

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/tp.jpg

Megjelent:

Szerző:

A laktató főételekkel operáló éttermekkel ellentétben itt több fogásos élményre várják a vendégeket.

Tovább olvasom

Gasztro

Szeged ízei 1. rész: a Gőry, a töltött húsok mekkája

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/tp.jpg

Megjelent:

Szerző:

Induló sorozatunkban az Ábel Antal vezetése alatt 19 éve működő Gőry Pincét vettük górcső alá.

Tovább olvasom

Gasztro

Border terrierek teremtettek gasztro stílust Szegeden

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/tp.jpg

Megjelent:

Szerző:

Olasz ízek, a legfinomabb kávé, és kutyák.

Tovább olvasom

Aktuál