Írjon nekünk

Közélet

Andi, a Szeged Szépe bronzérmese még álmodozhat a királynői koronáról

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

A Magyarország Szépe castingján jártunk. Idén “sokkal erősebb” a mezőny, mint eddig bármikor; a lányok valóban szépek és a legtöbbjük akkor sem kap frászrohamot, ha éppen meg kell szólalniuk.

Mire délután egyre elballagtam a Batthyányi téren ringatózó Duna Yacht Eventre, Makra Vivien a válogatás szegedi résztvevője már nem volt versenyben, a zsűri – a délelőtti előselejtezés után – őt már nem hívta be a szóbeli vizsgára. Maradt azonban szegedi vonal, hiszen a Szeged Szépén harmadik helyen végző Szarvas Andi még ott mosolygott a koronáról álmodozó lányok között. Mutatunk is egy videót:

Itt vannak Magyarország legszebb combjai és keblei! Sajnos a szegedi induló már az elején kihullott, de örök kérdés marad, hogy ki az országgyűlés elnöke.

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2018. május 12.

Nagy a tét: itt beszélni kell

A lányoknak a sajtó és a zsűri előtt az volt a feladatuk, hogy mutassák meg magukat a kifutón bikiniben és válaszoljanak szóban a zsűri kérdéseire. Van olyan verseny, ahol a lányoknak meg sem kell szólalniuk, de ez egy sokkal komolyabb rendezvény annál, minthogy egy beszédképtelen, rosszul kommunikáló lány kerüljön ki a világversenyre. A magyar szépségversenyek örökös fregoli embere, Balogh Zoltán irányítgatja és bátorítja a rendkívül izguló lányokat, mielőtt ők a világot jelentő deszkán bizonyítanának. A tét nagy, aki itt nyer, vagy helyezett lesz, az bekerülhet az országos “celebvérkeringésbe” és ha ott megállja a helyét, akár komolyabb karrier is várhat rá.

Ők döntik el ki lesz Magyarország Szépe. Középen élénk ruhában Rogán Cecília, mellette jobbra Sarka Kata, lilában pedig a leköszönő szépségkirálynő: Koroknyai Virág. Ők a legfontosabb szereplők.

A világbéke már a múlt

Manapság már az állatvédelem és az idősek segítése a menő téma. Szükség is van mindkettőre. A lányok között bóklászva random szólítottam meg Hajnit, aki kefével és hajlakkal kezében jött szembe egy vékony folyosón. Közvetlenül a Duna vonalánál. Ő azt mondta, azért indul a versenyen, mert ki akarja tágítani az ingerküszöbét.

Erős függőség

Egyébként a szépségversenyzés is okozhat függőséget, vannak lányok, akik minden versenyen elindulnak, ahol csak lehet. Legtöbbször negatív élményekkel gazdagodnak és hitüket vesztik, mire eljutnak egy komoly versenyre. Ám annak ellenére, hogy szépek és kommunikatívak voltak a lányok, tapintható volt a feszültség. A jelentkezők számára tényleg életük egyik megmérettetése ez, hiszen valóban komoly és szakmai zsűri mond róluk véleményt. De azt most nem tudjuk meg kik és miért is jutottak be a 20 fős felkészítőtáborba. Heteken belül egy sajtótájékoztatón derül majd ki minden, addig mehet az izgulás, hogy vajon jól felelt-e a királylány palánta Sarka Kata azon kérdésére, hogy miért szeretnél szépségkirálynő lenni.

(Folytajuk)

Hírzóna

Kezdődik a Találd ki magad! pályaválasztási vásár Szegeden

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Rekordszámú kiállítóval és tematikus napokkal készül a huszadik pályaválasztási vásárra a Csongrád Megyei Kormányhivatal.

Tovább olvasom

Hírzóna

A Facebook nyíltan beavatkozott az önkormányzati választásokba?

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Az Origo szerint cenzúrázza a jobboldali tartalmakat.

Tovább olvasom

Hírzóna

Akác- és nyárfaerdőket ültetnek Csongrád megyében

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Közel félmilliárd forint erdőtelepítési támogatást ítélt meg az Agrárminisztérium, ebből 360 hektár fásítása történhet meg.

Tovább olvasom

Aktuál