Kultúra

Ötvenéves frontemberét ünnepli a Tankcsapda!

Ötvenéves frontemberét ünnepli a Tankcsapda!

2018. május 3., csütörtök
Ötvenéves frontemberét ünnepli a Tankcsapda!

Frontemberét, az idén ötvenéves Lukács Lászlót ünnepli pénteki koncertjén a Tankcsapda a Budapest Parkban. A rendezvény hetek óta teltházas.

Lesz sok meglepetés, pukkanás, szemet, fület kényeztető effektek, de mindenekelőtt dübörgő rockzene - mondta Sidlovics Gábor, az együttes gitárosa az M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában. Fejes Tamás dobos arról beszélt, hogy a jövőre 30 éve alakult Tankcsapda mindig aktuális zenekar volt, soha nem révedt a múltba.

"Van jövőnk, mindig ráteszünk egy lapáttal. Ez a hivatásunk, addig nem akarjuk levenni a lábunkat a gázpedálról, amíg a közönség szeretete elhalmoz minket" - fogalmazott.

Lukács László énekes, basszusgitáros szerint az 50. születésnap csak egy állomás, amit jól meg lehet lovagolni, és ezt szégyen nélkül meg is teszik. Mint elhangzott,

hatalmas megtiszteltetés volt számukra, hogy a Metallica (pontosabban Kirk Hammett gitáros és Robert Trujillo basszusgitáros) áprilisi budapesti koncertjén a Sportarénában előadta a Tankcsapda A legjobb méreg című számát.

https://youtu.be/eHlRUXsJiLY A frontember elmondta, hogy a "Legyél rocksztár!" felhívás keretében, kerek születésnapjához kapcsolódva ő is megajándékozta egyik rajongóját egy korábbi autójával. A pályázat során bárki javasolhatott valakit, aki egy jó ügy érdekében az autóval megkönnyítheti vagy segítheti mások munkáját. A Tankcsapda 1989-ben alakult Debrecenben, eddig tizenhat albumot készített. Legfontosabb lemezeik: A legjobb méreg (1992), Jönnek a férgek (1994), Az ember tervez (1995), Ha zajt akartok! (1999), Agyarország (2001), Élni vagy égni (2003), Rockmafia Debrecen (2012).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.