Hírzóna

Lángosválság tombol a Szent István téren

Lángosválság tombol a Szent István téren

2018. május 27., vasárnap
Lángosválság tombol a Szent István téren

Néhány napja felmondott a Sörfaló nevű kocsma teljes konyhai személyzete, ezért bizonytalan ideig nem lehet lángost kapni a Szent István téren.

Néhány honapja még magabiztos, de annál vonzóbb zsír szag ütötte meg annak az orrát annak, aki az Osztrovszky utcából kifelé jövet egyből balra kanyarodott gyalogosan a Szent István téren. A speciális légköri képződményt a téren található Sörfaló nevű kocsma + étkezde konyhája keletkeztette, hiszen az intézményben lángossal, hamburgerekkel és frissensültekkel is növelhette az ember a bevitt kalóriáinak számát, nem csak alkoholos és üdítő italokkal. Pár hete azonban inkább már csak hektikusan működött a konyha, míg nem néhány napja teljesen bezárt. Eltűnt a zsír szag, vele együtt pedig eltűntek a talán legegészségtelenebb, de annál finomabb étkek is. A tulajdonos pedig jelenleg az alábbi táblát helyezte el az éppen nem működő konyha ablakánál. A kricsmiben a pultos lánytól azt az infót kaptuk, ha lesz személyzet, újra lesz lángos is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.