Labdarúgás: Magyar edzője lesz a PSG-nek

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Német sajtóértesülés szerint Lőw Zsolt a Paris Saint-Germainhez szerződik. – írja az m4sport.hu

A Mitteldeutsche Zeitung aloldalaként működő RB Leipzig hírportál a Leipziger Volkszeitung nyomtatott verziójára hivatkozva azt írja, hogy Lőw Zsolt úgy döntött, hogy elfogadja Tuchel invitálását a PSG-hez. A korábbi magyar válogatott védő jelenleg az RB Leipzig másodedzője, Thomas Tuchellel pedig Mainzból ismerik egymást, ahol játékoskarrierje utolsó éveit töltötte a német edző kezei alatt. A magyar trénert Ralph Hasenhüttl vezetőedző utódaként is emlegették Lipcsében, szerződése 2019-ig szól a Gulácsi Pétert is foglalkoztató klubnál, a német sajtó azonban úgy tudja, hogy a kontraktust felbontották. A Transfermarkt című, mértékadó szaklapnál Lőw neve alatt szintén az szerepel, hogy szerződése „várhatóan” 2018 június 30-án lejár Lipcsében.

A Nemzeti Sport közben Lőw egyik barátjának facebook-bejegyzésére hivatkozva szintén azt a következtetést vonta le, hogy a tréner Párizsban folytatja.

(forrás: m4sport.hu)

Előző sztori

Tíz perc alatt elkapták a vásárhelyi biciklitolvajt

Következő sztori

Így ugratják egymást a Nagy Duett kismamái adás után – videó