Közélet

Kötelező a hangszóró 2019-től az elektromos autókon - Ez a 8 szám tökéletes motorzajnak

Kötelező a hangszóró 2019-től az elektromos autókon - Ez a 8 szám tökéletes motorzajnak

2018. május 6., vasárnap
Kötelező a hangszóró 2019-től az elektromos autókon - Ez a 8 szám tökéletes motorzajnak

Nagyobb eséllyel vesznek részt gázolásos balesetben az elektromos autók, így 2019-től kötelező az elektromos autókon a hangszóró az EU-ban. A tervek szerint fehér zajt játszik majd 40 kilométeres sebességig a hangszóró, de ha ez kivitelezhető, akkor talán zenét is játszhatnának a környezetkímélő járművek.

Queen - Don't Stop Me Now

A nap e két időszakában bosszantó közlekedni: reggel munkába, délután pedig munkából. AQueen slágerével nem csak a gyalogosok, hanem az autós forgalomban közlekedők számára is üzenhetjük: el az útból! Ételfutároknak kifejezetten ajánlott motorzaj. Marvin Gaye - Let's Get It On A dal szerzője, Marvin Gaye afrodiziákumhoz hasonló erőt tulajdonított egyik legsikeresebb számának. Ebben az időben a rakparton végiggurulva talán megpiszkálhatja a fantáziáját a rövidebbnél rövidebb textilbe bújt lányoknak. Journey - Don't Stop Believin' A TIK környékén gyakran látható "tankoló" elektromos autó. A szemeszter végén, a vizsgaidőszak közeledtével az aranytorkú Steve Perry üzenetével lelkesíthetjük a könyvtárban készülő, vagy esetleg a kevésbé kétségbeesetten a bibliotéka teraszán kávézó egyetemistákat. Demjén Ferenc - Várj, míg felkel majd a nap Határátkelőnél várakozáshoz, vagy a Szentháromságon forgalom elől elzárt területre parkolt kocsi miatt beragadt troli mögé szorultaknak ajánljuk Demjén Rózsi klasszikusát. Kibírnád röhögés nélkül, ha hasonló helyzetben játszaná ezt neked valaki? Naugye! 4 F Club - Balatoni Láz Úgy érzed, még mindig kompenzálnod kell a rohadt drága Tesládat hajtva is? Tudasd a szomszédsággal, hogy nyaralni indulsz! Hiszen "egy ilyen nyáron csak a hülye marad otthon." Rihanna - Shut Up And Drive A barbadosi énekesnő számát főleg 40 környékén vánszorgásra kényszerült távolsági buszsofőröknek ajánljuk, akik már kilométereken át képtelenek a zsírúj Ignist hajtó Jenő bácsit leelőzni. Bëlga - Gyaloglás vége Ha súlyadóznál te is, nem is kell tovább keresni a megfelelő zenei aláfestést a vasárnap esti kocsikázós jaszkarizáshoz! Egyetlen hátránya, hogy az autópályán senkit sem fogsz lenyűgözni ezzel a számmal, de legalább krónikus agyhúgykövesedést okozhatsz a mögötted kutyagolóknak. AC/DC - Thunderstruck Bármilyen alkalomra tökéletes, amikor úgy érzed, hogy formába kell kerülnöd. Varázsa, hogy egy idő után a magyarított verzióval bolondíthatjuk meg a motivációs kocsikázást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.