Közélet

Kasza Tibi agyát nem vizsgálja a szexi magyar agykutató - videó!

Kasza Tibi agyát nem vizsgálja a szexi magyar agykutató - videó!

2018. május 12., szombat
Kasza Tibi agyát nem vizsgálja a szexi magyar agykutató - videó!

Az inspiráló nőket díjazták minap a Várkert Bazárban, Sarka Kata és Rogán Cecília voltak a bálanyák Kasza Tibi és Osváth Andi pedig a műsorvezetők. Csillogott minden ahogyan kell.

Egy elegáns díjátadó gálát rittyentett össze a Femcafe és Sarka Kata és Rogán Cecília közös vállakozása a Várkert bazárban. Impozáns díszlet és sok-sok csinos és inspiráló nő társaságában.

Bálanyák teljes díszben. Fotó: Gazdag Évi/Femcafé

A nyolc kategória 3-3 jelöltjét a jelölőbizottság, Jakupcsek Gabriella, Temesvári Andrea, Herendi Gábor, Kiss Gergely, valamint a Femcafe.hu főszerkesztője, Sajószegi Veronika állította össze. A kategóriák nomináltjaira a portál olvasói szavazhattak, a győztesek kilétét pedig csak a gálaesten hozták nyilvánosságra. Az esemény házigazdái Osvárt Andrea és Kasza Tibor voltak.

Műsorvezetők és főszerkesztő még mindig talpig díszben. Fotó: Gazdag Évi/Femcafe

A nézőtéren a díszvendégek mellett a sztárvilág színe-java foglalt helyet, akik az este folyamán nem csupán a jelölteket ismerhették meg jobban, hanem különleges, erre az alkalomra összeállt produkciókat is láthattak. Caramel és a Bakáts téri Általános Iskola gyermekkórusa az énekes két dalát adták elő.  

Együtt szállt a dallal Caramel és a gyermekkórus. Fotó Gazdag Évi/Femcafe

Tóth Vera és Király Linda a Proud Mary-vel hengerelték le a közönséget. Szikora Róbert és Tóth Andi a Tovább és a Ne bánts című dalaikkal léptek színpadra közösen, íme egy kis részlet: https://www.facebook.com/szegedma/videos/2090727584290113/ A Dirty Dance Led Light Crew a vizuális élményről gondoskodott lenyűgöző produkciójával és Nanushka bemutatója is színesítette a programot.

Komoly divatfröccsöt kaptunk a stúdióban. Fotó: Gazdag Évi/Femcafe

Az est főszereplői és a meghívott vendégek a hivatalos programot követően éjszakába nyúlóan ünnepeltek a Várkert Bazárban, ahol a bulihangulatért a Smile zenekart felelt.

Gönczi Gábor ilyen amikor kijön a súgógép mögül. Fotó: Gazdag Évi/Femcafe

A díjátadóról a SuperTV2 készített felvételt, amit május 19-én, 11 órakor tűznek műsorra.

Csoportkép Magyarország leginspirálóbb hölgyeiről. Fotó: Gazdag Évi/Femcafe

A gála után a számunkra legkedvesebb díjazottal csevegünk is egyet. https://youtu.be/DuVsOlxRhBs  

A díjazottak:

A leginspirálóbb divattervező: Benes Anita, a Daalarna vezető tervezője A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény: Palágyi Eszter, séf A leginspirálóbb hétköznapi hős: Dr. Jázmin Zboray Antónia, bohócdoktor A leginspirálóbb designer: Kosaras Renáta, festőművész A leginspirálóbb vállalkozó: Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője A leginspirálóbb ifjú sportoló: Tóth Ivett, műkorcsolyázó A leginspirálóbb fiatal tehetség: Dr. Prokop Susanne, agykutató A leginspirálóbb civil teljesítmény: Soltész Éva, állami gondozottakat segítő pedagógus      

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.