Közélet

Íme az első nyilvános királyi csók Meghan Markle és Harry Herceg között- képek és videó!

Íme az első nyilvános királyi csók Meghan Markle és Harry Herceg között- képek és videó!

2018. május 19., szombat
Íme az első nyilvános királyi csók Meghan Markle és Harry Herceg között- képek és videó!

Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája, aki a hatodik helyen áll a brit trónöröklési sorban, a London nyugati határában fekvő Windsor ősi királyi rezidenciájának Szent György kápolnájában esküdött örök hűséget amerikai hitvesének, Meghan Markle-nak.

Harryt és Meghan Markle-t Justin Welby, Canterbury érseke, az anglikán egyház legfőbb vallási méltósága eskette a ceremónián. A menyasszony ruháját a Givenchy egyik divatdiktátoraClare Waight Keller tervezte. A fejdísz, mint kiderült, nem egy sima, mezei gyémántokkal díszített tiart viselt Meghan, hanem egész pontosan azt a tiarát, ami 1932-ben készült Mária királyné számára.

Tele volt megható pillanatokkal a szertartás Fotó: AFP
A meseszép menyasszonyt édesanyja kísérte a templomhoz. Fotó AFP

A herceg és felesége egy vakrandin ismerkedett meg, amikor megpillantották egymást egyikük sem tudta a másikról, hogy az kicsoda. Igazi romantikus szerelmi történet az övék. Házasságkötésük politikusmentesre sikeredett, aktív politikusok nem jelentek meg a ceremónián.

Ma az egész világ rájuk figyel. Fotó AFP

https://twitter.com/CBSNews/status/997811114636345345?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.blikk.hu%2Fsztarvilag%2Fsztarsztorik%2Fharry-herceg-meghan-markle-hitvesi-csok-kiralyi-eskuvo%2F619w65e&tfw_site=blikkhu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.